Wij kunnen schrikbarend goed zijn …

#kuch in bescheidenheid … en de volgende dingen

Door de combinatie van onze kennis en expertise op het gebied van vormgeving, ontwikkeling, communicatie en strategie zijn wij in staat om een compleet pakket aan diensten te leveren. Wij ontdekken, begrijpen en helpen je om je op de juiste manier te positioneren. Dit start bij het eerste telefoontje of mailtje. Klikt het? Dan drinken we een kopje koffie of thee en kun je ons vertellen wat je precies gaat doen of misschien al doet. Misschien weet je al wat je nodig hebt? Dan richten we ons daarop. Maar je hebt ook de mogelijkheid om het helemaal open te laten, dan gaan wij aan dingen denken die jij misschien even bent vergeten.

Tijdens het kopje koffie (of misschien wel 2?) zullen we al een goed beeld krijgen van wat je allemaal van ons verwacht. Jij zult een goed beeld krijgen dat wij aan die verwachting gaan voldoen. Één van de belangrijkste aspecten uit het traject wat we samen ingaan vinden wij dat jij je op je gemak voelt en vertrouwen hebt in je keuze voor MultiMediaMonster.

Op het eind van dat inmiddels lege kopje koffie kunnen we al een redelijke indicatie geven van het kostenplaatje. Toch werken we je verhaal op ons kantoor uit tot een rapportage en functioneel ontwerp. Dit mailen we naar je en dat kun je dus nog even rustig lezen.

Vormgeving & ontwerp

Wij zijn creatieve monsters! Wij maken dingen nog mooier dan ze misschien al waren. Of het nu gaat om je website, je huisstijl (nieuw of bestaand) of andere dingetjes zoals posters, flyers enz.
» Meer informatie

Ontwikkeling & techniek

Naast creatief zijn we ook experts op het gebied van techniek. Met name op het gebied van webdevelopment. Zodat je mooie website ook écht werkt. We bieden dus een compleet pakket.
» Meer informatie

Strategie & concept

Dan heb je dus een mooie en functionerende website of huisstijl. Daar is natuurlijk al goed over nagedacht. Maar nu? Hoe bereik je nu het beste je doelgroep en toekomstige klanten?
» Meer informatie