Google optimalisatie & marketing

Zoek

En gij zult vinden

Website optimaliseren

Voordat weWie zijn/is dat dan? beginnen met Google Optimalisatie, kijken we uiteraard eerst even naar je huidige website. Wat gaat er goed of juist niet? Waar zou je nog punten kunnen verbeteren om te zorgen dat je meer bezoekers (en dus mogelijk klanten) genereert op de website. We kijken naar een aantal punten zoals: navigatie, lay-out, teksten, contactformulieren, menuoverzicht en referenties. We zorgen ervoor dat je website optimaal mee kan.

Zoekmachine -en Google optimalisatie

Je concurrenten komen in dit internet tijdperk als paddenstoelen uit de grond. Je doet er dus slim aan om jouw jouw website zo goed mogelijk vindbaar te maken voor de zoekmachine “Google”. Dat gaat niet vanzelf, er zijn 2 manieren waarop weWie zijn/is dat dan? dat doen. Door middel van de gratis (SEO) en betaalde (SEA) opties die Google bied. We schrijven teksten over belangrijke zoekwoorden (dat vind Google leuk). En met de betaalde optie Google Adwords kun je op een goede manier in de top 3 van de resultaten komen. De juiste combinatie van deze zaken zorgt er voor dat je online zo goed mogelijk te vinden bent voor je klanten. Met andere woorden: het kan je bedrijf van nieuwe klanten voorzien.

Nog meer?

Er is altijd meer. Er zijn meerdere wegen naar Rome. Naast optimalisatie voor zoekmachines kun je je online aanwezigheid en klantenkring ook vergroten en uitbreiden door social media. We hebben al geschreven hoe we je daarin kunnen ondersteunen, maar ook hier zijn er betaalde opties. Welke overigens helemaal niet zo duur zijn en zeer gericht op jouw doelgroep kunnen worden ingezet. Het belangrijkste om social media marketing echt te kunnen laten werken is dat je actueel blijft. Wij kunnen je helpen met het bedenken, maken en plaatsen van toffe uitingen die jouw social achterban kan laten groeien.

Naar bovenstaande marketing opties kun je ook denken aan e-mail marketing, aftersales, klantenbinding via acties enz. Afhankelijk van in welke sector jij je bevind denken wijWie zijn/is dat dan? graag met je mee over je mogelijkheden.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!