Wat we kunnen?

Ofwel “de ingrediënten”

Ik kan schrikbarend goed zijn in …

#kuch in bescheidenheid … en de volgende dingen

Door de combinatie van mijn kennis en expertise op het gebied van vormgeving, ontwikkeling, communicatie én strategie ben ik in staat om een compleet pakket aan diensten te leveren. Ik ontdek, begrijp en help je om je op de juiste manier te positioneren. Dit start bij het eerste telefoontje of mailtje. Klikt het? Dan drinken we een kopje koffie of thee en kun je me vertellen wat je precies gaat doen of misschien al doet. Misschien weet je al wat je nodig hebt? Dan richten we ons daarop. Maar je hebt ook de mogelijkheid om het helemaal open te laten, dan ga ik aan dingen denken die jij misschien even bent vergeten.

Tijdens het kopje koffie (of misschien wel 2?) zal ik al een goed beeld krijgen van wat je allemaal van me verwacht. Jij zult een goed beeld krijgen dat ik aan die verwachting ga voldoen. Één van de belangrijkste aspecten uit het traject wat we samen ingaan vind ik dat jij je op je gemak voelt en vertrouwen hebt in je keuze hét MultiMediaMonster.

Op het eind van dat inmiddels lege kopje koffie kan ik al een redelijke indicatie geven van het kostenplaatje. Toch werk ik je verhaal soms uit tot een rapportage en functioneel ontwerp. Dit mail ik naar je en dat kun je dus nog even rustig lezen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!