Wat kost ik?

cash, poen, centjes, duiten, pegulanten, pingping, slappe was, doekoe

‘Dat is wel heel persoonlijk, niet?’

Persoonlijk vind ik de toestand van mijn darmflora persoonlijker, maar dat zal aan mij liggen.

Ik kan je dit zo 1 2 3 niet EXACT vertellen natuurlijk. Het is net zo moeilijk als de vraag beantwoorden “Wat kost een huis?“. Om je exacte prijzen te kunnen noemen zou ik iets meer over je willen weten. Wie je bent, wat je doet, of gaat doen. Met wie en hoe groot. Ik heb dus een aantal vragen, en ik hou ontzettend van koffie! Wat ik dus voorstel is dat je mij belt, mailt, Twittert, Facebookt of gewoon het contactformulier invult en laat weten dat je ergens mee bezig bent en misschien mijn hulp nodig hebt. Dan drinken we samen een kopje koffie en dan kan ik je daarna vertellen wat het zou kosten. Dat kopje koffie is gratis hoor ;).

Voorbeelden

Om toch een eerste beeld te krijgen van in welke richting je moet gaan denken: ik heb een uurtarief van € 65,- (ex btw). Bij “Wat ik kan” heb je kunnen lezen waar die uurtjes voor gebruikt kunnen worden. Dat zijn best grote dingen, maar dat is niet altijd nodig. Soms kun je met een paar uurtjes zo enorm veel verschil maken. Dus andere voorbeelden van een concrete vraag zou kunnen zijn:

  • Kun je mijn presentatie mooier maken?
  • Kun je mijn logo wat moderniseren?
  • Kun je mijn CV vormgeven?
  • Kun je een Word document template maken voor mijn verslag?
  • Kun je mijn app een beetje stylen?
  • Kun je een mooi plaatje voor me maken voor op Facebook?
  • Kun je onze Facebook header wat mooier maken?
  • Kun je me met mijn WordPress website helpen?

Kortom: je kunt alles “los kopen”. Dus stel je voor dat je ooit een WordPress website hebt gekocht bij iemand anders (en die is misschien gestopt of te druk) dan kan ik je ook alleen dáármee helpen. Finetunen heet dat. Kopteksten, knopjes, lijntjes enz. Al deze dingen kunnen ook tijdens Pitstop gedaan worden.

Ow en misschien heb je iets nodig wat hier niet tussen staat (animaties, illustraties, videobewerking enz)? Bel mij dan gerust. Misschien kan ik je toch helpen óf naar de juiste persoon doorverwijzen.

Je CV

Je verslag

Je presentatie

Je kaft

Je grafieken of schema’s

Je Google dingen instellen

Je Facebook header

Je logo/huisstijl

Je flyers, posters en advertenties

Je andere drukwerk dingetjes

Je website

Je social media

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!