Geschiedenis

De evolutie

Spontane conceptie of …?

MultiMediaMonster heeft pas in april 2013 officiële erkenning gekregen, toch vind mijn oorsprong al veel eerder plaats. Omstreeks het jaar 2000 werd ik gecreëerd, bedacht en verzonnen. Ik heb heel lang onder een andere naam geleefd, sterker nog: ik was niet groen maar zelfs rosé … Hoewel ik vaak geprobeerd heb om mijn maker ervan te overtuigen dat rosé niet zo bij mij paste bleek in de geschiedenis desalniettemin dat deze kleur toch succesvol was. Ik werd aan het werk gezet.

Steeds verder lieten ik mijn sporen achter, het was een leuke tijd! Ik heb veel gedaan en ontzettend veel geleerd. Ik bleek mensen blij te kunnen maken met wat ik kan!

Ik groeide en groeide, maar er kwam een moment dat ik de wijde wereld wilde verkennen. Ik wilde andere monsters ontmoeten, samen met hen werken en mooie/leuke dingen maken! Één van de andere monsters die ik heb ontmoet tijdens mijn verkenningstocht vroeg of ik bleef … Hij bood me onderdak en gaf me te eten. Samen deden we nog meer leuke dingen en groeiden verder.

Mijn kleur veranderde langzaam van rosé, naar rood, naar blauw … Ik werd een beetje onherkenbaar voor mijn omgeving. Ik leek wel een toverbal! Mijn weldoener en ik kwamen er maar niet uit hoe ik van deze identiteitscrisis af moest komen, en dus: mijn zoektocht begon opnieuw. Uiteraard in deze tijd van smartphones en e-mail bleven we intensief contact houden, we bleven elkaar helpen. Het was in de natuur waar ik mezelf terug vond! Ik kleurde spontaan mee! En zo werd ik groen; veilig, kalmerend, vredig, wijs, inzichtelijk en toegewijd.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!